VAŠÍK TVAROHOVÝ CITRÓN NANUK
| Vaše cena za KS | 10,- Kč | 
| - Kč za L | 
| Kód 1: | 6416000 | 
50 ml
Popis
O výrobci
Společnost PINKO byla založena v roce 1991 italskou rodinou Sarafini. Zmrzlina se tehdy vyráběla podle italských receptur a výhradně z italských surovin a měla velký úspěch u klientely luxusních restaurací, pizzerií a cukráren.
SPECIALIZACE NA ČESKÝ TRH
V roce 1996 značka PINKO přešla pod českého majitele Ing. Miroslava Červa a přirozeným vývojem se chutě zmrzlin a receptury postupně začaly upravovat pro český trh. Společnost navázala spolupráci také s českými dodavateli, a tak se v dnešní době zmrzliny značky PINKO vyrábějí z tradičních a lokálních surovin jako je např. české mléko, máslo a smetana.
Popis produktu
Tvarohový nanku s citronem a kakaovou polevou.
Mražený tvarohový krém s rostlinným tukem s kakaovou polevou na dřívku.
Složení
pitná voda, 23 % kakaová poleva (kokosový olej, cukr, sušené odtučněné MLÉKO, kakaový prášek, emulgátor: slunečnicový lecitin, aroma), 15 % TVAROH, cukr, kokosový olej, glukózový sirup, sušené odtučněné MLÉKO, sušená SYROVÁTKA, emulgátor (E471), stablizátory (E412, E410), 0,2 % citrónový koncentrát, aroma.
Skladovací podmínky
Skladujte při teplotě - 18 °C a nižší. Po rozmrazení znovu nezmrazujte.
Upozornění pro zákazníky
Ačkoliv se snažíme, aby veškeré informace o výrobcích byly aktuální, kompletní a správné, čas od času může dojít ke změně údajů o výrobcích, například z důvodu změny složení nebo aktualizace právních předpisů. Proto prosíme, abyste věnovali pozornost také etiketě na výrobku, nikoliv pouze informacím uváděním na našich webových stránkách.
Údaje o výrobku
Výživové údaje na 100g
| Energetická hodnota | 
Energetická hodnota1252 kJ | 
| Energetická hodnota | 
Energetická hodnota299 kcal | 
| Tuky | 
Tuky21,1 g | 
| z toho nasycené mastné kyseliny | 
z toho nasycené mastné kyseliny19,1 g | 
| Sacharidy | 
Sacharidy23,4 g | 
| z toho cukry | 
z toho cukry21,3 g | 
| Bílkoviny | 
Bílkoviny4 g | 
| Sůl | 
Sůl0,21 g | 
Alergeny
| 7 Mléko | 
7 Mlékoano | 

