BAČAJSKÁ KLOBÁSA
| Vaše cena za KS | 49,- Kč | 
| - Kč za KG | 
| Kód 1: | 3608800 | 
hmotnost balení 200 g
Popis
O výrobci
Společnost Pejskar & spol., spol. s r.o. s provozovnou v Polici nad Metují patří k nejstarším výrobcům trvanlivých fermentovaných masných výrobků v České republice. Vždyť právě tady byl vyvinut jeden z prvních fermentovaných salámů, který byl na počest místa svého vzniku nazvaný Poličan.
Popis výrobku
Pejskar Bačajská klobása, tradiční a jedinečná svoji chutí po paprice a zauzení. Vyrobená z vepřového masa a sádla. Vhodná a velmi oblíbená k přípravě obložených talířů se sýrem k posezení ke sklenici dobrého pití.
Masný výrobek trvanlivý fermentovaný.
Složení
vepřové maso, vepřové sádlo, živočišná bílkovina, jedlá sůl, dextróza, koření, maltodextrin, extrakty koření, konzervant E 250, antioxidant E 301, přírodní aroma, barviva E 150c, E 162, E 120, startovací kultura, česnek, hemoglobin, jedlé kolagenní střevo. Na 100 g výrobku bylo použito 128 g masa.
Skladovací podmínky
Skladujte při teplotě do + 20 °C
Upozornění pro zákazníky
Ačkoliv se snažíme, aby veškeré informace o výrobcích byly aktuální, kompletní a správné, čas od času může dojít ke změně údajů o výrobcích, například z důvodu změny složení nebo aktualizace právních předpisů. Proto prosíme, abyste věnovali pozornost také etiketě na výrobku, nikoliv pouze informacím uváděním na našich webových stránkách.
Údaje o výrobku
Výživové údaje na 100g
| Energetická hodnota | 
Energetická hodnota2091 kJ | 
| Energetická hodnota | 
Energetická hodnota505 kcal | 
| Tuky | 
Tuky45 g | 
| z toho nasycené mastné kyseliny | 
z toho nasycené mastné kyseliny16 g | 
| Sacharidy | 
Sacharidy1,8 g | 
| z toho cukry | 
z toho cukry0,0 g | 
| Bílkoviny | 
Bílkoviny23 g | 
| Sůl | 
Sůl3,8 g | 

