PAPRIKOVÁ KLOBÁSA
Vaše cena za KS | 45,- Kč |
- Kč za KG |
Kód 1: | 3105300 |
hmotnost balení 260 g, vakuově baleno
Popis
O výrobci
Společnost Pejskar & spol., spol. s r.o. sprovozovnou v Polici nad Metují patří k nejstarším výrobcům trvanlivýchfermentovaných masných výrobků v České republice. Vždyť právě tady byl vyvinutjeden z prvních fermentovaných salámů, který byl na počest místa svého vznikunazvaný Poličan.
Popis výrobku
Pejskar Papriková klobása je přiměřeněpikantní, paprikové chuti, vyrobená z vepřového masa a sádla. Klobása je ideálnína gril nebo na ohřátí. Vychutnejte si klobásu od českého výrobce Pejskar spoctivou kvalitou a delikátní chutí.
Masný výrobek tepelně opracovaný.
Složení
vepřové maso a hovězí maso 80%, vepřové sádlo,vepřové kůže, voda, bramborový škrob, jedlá sůl, koření (paprika, kmín),konzervant E 250, látka zvýrazňující chuť a vůni E 621, aroma, řepkový olej,emulgátor E 471, stabilizátor E 450, zahušťovadlo E 415, cukr, antioxidanty E326, E 300, barvivo E 120, vepřové střívko.
Skladovací podmínky
Skladujte v chladu při teplotě 1-5 °C.Po otevření obalu spotřebujte do 48 hodin.
Upozornění pro zákazníky
Ačkoliv se snažíme, aby veškeré informace o výrobcích byly aktuální, kompletní a správné, čas od času může dojít ke změně údajů o výrobcích, například z důvodu změny složení nebo aktualizace právních předpisů. Proto prosíme, abyste věnovali pozornost také etiketě na výrobku, nikoliv pouze informacím uváděním na našich webových stránkách.
Údaje o výrobku
Výživové údaje na 100g
Energetická hodnota |
Energetická hodnota
1075 kJ |
Energetická hodnota |
Energetická hodnota
259 kcal |
Tuky |
Tuky
21 g |
z toho nasycené mastné kyseliny |
z toho nasycené mastné kyseliny
8,5 g |
Sacharidy |
Sacharidy
3,5 g |
z toho cukry |
z toho cukry
3,4 g |
Bílkoviny |
Bílkoviny
14 g |
Sůl |
Sůl
1,8 g |