PAPRIKOVÁ KLOBÁSA VELKÉ BALENÍ
Vaše cena za BAL | 264,- Kč |
- Kč za KG |
Kód 1: | 1102300 |
hmotnost balení cca 1,6 kg
Popis
O výrobci
Společnost Pejskar & spol., spol. s r.o. s provozovnou v Polici nad Metují patří k nejstarším výrobcům trvanlivých fermentovaných masných výrobků v České republice. Vždyť právě tady byl vyvinut jeden z prvních fermentovaných salámů, který byl na počest místa svého vzniku nazvaný Poličan.
Popis výrobku
Pejskar Papriková klobása je přiměřeně pikantní, paprikové chuti, vyrobená z vepřového masa a sádla. Klobása je ideální na gril nebo na ohřátí. Vychutnejte si klobásu od českého výrobce Pejskar s poctivou kvalitou a delikátní chutí.
Masný výrobek tepelně opracovaný.
Složení
vepřové maso a hovězí maso 80 %, vepřové sádlo, vepřové kůže, voda, bramborový škrob, jedlá sůl, koření, konzervat E 250, látka zvýrazňujicí chuť a vůni E 621, aroma, řepkový olej, emulgátor E 471, modifikovaný škrob E 1420, stabilizátor E 450, zahušťovadlo E 415, cukr, živočišná bílkovina, maltodextrin, antioxidanty E 326, E 316, E 300, barvivo E 120, vepřové střívko.
Skladovací podmínky
Uchovejte v suchu při teplotě 0 až 5 °C.
Upozornění pro zákazníky
Ačkoliv se snažíme, aby veškeré informace o výrobcích byly aktuální, kompletní a správné, čas od času může dojít ke změně údajů o výrobcích, například z důvodu změny složení nebo aktualizace právních předpisů. Proto prosíme, abyste věnovali pozornost také etiketě na výrobku, nikoliv pouze informacím uváděním na našich webových stránkách.
Údaje o výrobku
Výživové údaje na 100g
Energetická hodnota |
Energetická hodnota
1075 kJ |
Energetická hodnota |
Energetická hodnota
259 kcal |
Tuky |
Tuky
21 g |
z toho nasycené mastné kyseliny |
z toho nasycené mastné kyseliny
8,5 g |
Sacharidy |
Sacharidy
3,5 g |
z toho cukry |
z toho cukry
3,4 g |
Bílkoviny |
Bílkoviny
14 g |
Sůl |
Sůl
1,8 g |